Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanımız Görevine Başladı.
29 Eylül 2020

ÇOCUK SAĞLIĞI ve HASTALIKLARI UZMANIMIZ GÖREVİNE BAŞLADI

91.Dönem DHY ataması ile hastanemize atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uz.Dr. Zahide Nur TAŞDEMİR ücretsiz izin bitimi 28 EYLÜL 2020 tarihinde hastanemizdeki görevine başlayarak hasta kabulüne başlamıştır.
        Uz.Dr. Zahide Nur TAŞDEMİR’ e görevinde başarılar diler;ilçemizde ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederim.

Op.Dr.Cemile Hacer ÖZCAN                                                                                                                                                                                                                                                                        BAŞHEKİM V.