• tr
ANTALYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ
Akseki Devlet Hastanesi
M.Kemal Atatürk

Hastanemiz Personeline AFAD Ekipleri Tarafından Yangın Eğitimi Verildi (YENİ)

19/12/2014 tarihinde Antalya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü AFAD ekipleri tarafından Hastanemiz personeline, “Deprem ve yangın” konulu afet eğitimi ve yangın söndürme eğitimi verildi.
AFAD ekipleri tarafından Personelimize , “Deprem ve yangın” konulu verilen eğitimde depremin öncesi, deprem sırasında ve sonrası yapılması gerekenler personele anlatılırken sonrası yangın türleri ve yangın tüpünün kullanımı konusunda bilgi verildi. Verilen eğitimin ardından, hastane personeli ile birlikte geniş kapsamlı  ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

TÜM PERSONEL BU EĞİTİMDEN GEÇTİ

Devlet Hastanesi  Başhekimi Dr. Ali Vefa SAYRAÇ ve Mali Hizmetler Müdürü Bünyamin YILDIRIM’in de katılım sağladığı seminere, gece nöbetinde olanlar dışında idari ve sağlık gurubunda çalışan tüm personel katıldı. Seminerden sonra ise, görevli birim sorumlularına, Sivil AFAD Personeli  tarafından, açık alanda Yangın Eğitim Tatbikatı uygulamalı olarak anlatıldı.

25-12-2014

Yararlı Linkler