İl Sağlık Müdürümüz Hastanemize Ziyareti
25 Haziran 2020

İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ HASTANEMİZE ZİYARETİ

Antalya İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr.Ünal HÜLÜR 10.01.2019 tarihinde beraberinde Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü’nde görevli Kanser ve Eğitim Daire Başkanı Sayın Dr.Murat TÜRKYILMAZ ile birlikte hastanemizi ziyaret etmişlerdir. Ziyaretlerinde kendilerine ilçe Kaymakamımız Sayın M.Emin NASIR, hastane Başhekimimiz Uz.Dr.Rabia KAYHAN SAKAR ve Hastane Müdürümüz Bünyamin YILDIRIM eşlik etmiş olup;değerlendirme toplantısı yapılarak hastanemiz çalışmaları hakkında bilgi almış ve hastanemizin talepleri kendilerine iletilmiştir.Toplantı sonrası hastanemizde tedavileri yapılan hastalarımız ziyaret edilerek geçmiş olsun dileklerini iletmişler,personellerimiz de dinleyerek çalışmalarında kolaylıklar dilemişlerdir.Ziyaretlerinden ve hastanemize göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı İl Sağlık Müdürümüze ve Daire Başkanımıza hastane yönetimimiz ve tüm personellerimiz adına teşekkür ederiz.

son.jpeg